Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Airborneweg 51”

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf donderdag 2 juni 2022 tot en met woensdag 13 juli 2022, het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Airborneweg 51”, met het kenmerk (NL.IMRO.0848.BP826BUITENGEBIED-ON01) ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Het ontwerpbestemmingsplan is reeds gepubliceerd op 24 maart 2022, maar heeft door een technische storing niet op www.ruimtelijkeplannen.nl gestaan.

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Airborneweg 51” is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Airborneweg 51” biedt een planologisch kader voor de wijziging van een intensieve veehouderij (pluimveehouderij) naar paardenhouderij op het adres Airbornewg 51.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Airbornewg 51”.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u, ruimschoots vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte, Economie en Duurzaamheid en Samenleving (telefoonnummer 0499-491491).

 

Naar boven