Ter inzage ontwerpwijzigingsplan Westfriesedijk 18, Aartswoud

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan voor het perceel Westfriesedijk 18, Aartswoud ter inzage ligt.

 

Plangebied

Het plangebied betreft Westfriesedijk 18, Aartswoud.

Op de locatie Westfriesedijk 18 in Aartswoud is een stolpboerderij aanwezig dat in gebruik is geweest als dierenpension met bedrijfswoning.

Het dierenpension is beëindigd. Vanwege het voorgaande gebruik heeft de locatie een bedrijfsbestemming. Binnen de geldende agrarische bestemming

is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee de bestemming ‘Bedrijf’ kan worden gewijzigd naar ‘Wonen’. In de wijzigingsbevoegdheid is een

aantal voorwaarden opgenomen. Aan deze voorwaarden wordt voldaan. Met het voorliggend wijzigingsplan wordt de bestemming ‘Bedrijf’ gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’.

 

Ter inzage legging

Het wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 2 juni 2022 gedurende 6 weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer.

Het wijzigingsplan is raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0432.Westfriesedijk18-ON01).

 

Zienswijzetermijn

Gedurende voornoemde termijn kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht. De brief dient gericht te worden aan het college van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Opmeer.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u contact op te nemen met mevrouw D. Haak dhaak@opmeer.nl of (0226-363333).

 

Naar boven