Wijziging Mandaatregister gemeente Eindhoven 2020

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van Eindhoven, ieder voor zover het hun bevoegdheden betreft, gelet op artikel 10:3 van de Algemene wet bestuursrecht, respectievelijk artikel 171 van de Gemeentewet, besluiten

 

 

 

 

vast te stellen het volgende

 

Wijziging mandaatregister gemeente Eindhoven 2020

 

 

Sector Sociaal Domein (directeur Sociaal Domein)

 

- Mandaten “A. Algemeen voor iedere sector” wordt voor de sector Sociaal Domein (directeur Sociaal Domein) onder 3.2 wordt in de derde kolom, na ‘Afdelingshoofden” toegevoegd “Programmanager Samen voor Jeugd (alléén m.b.t. het sluiten van overeenkomsten van dienstverlening t.b.v. inhuur van tijdelijk personeel mits passend binnen reikwijdte van diens opdracht en voor zover daartoe budget is)” ;

 

- Mandaten “C. Specifiek voor de sector Sociaal Domein” wordt voor de sector Sociaal Domein (directeur Sociaal Domein) onder 10.2 (vervallen) als volgt aangevuld:

10.2

- het aangaan of beëindigen van overeenkomsten met dienstverleners betreffende Jeugdhulp Specialistisch, Jeugdhulp Hoog Specialistisch, Jeugdhulp Verblijf, Jeugdhulp Crisis, Jeugdhulp voortkomend uit het transformatieplan, ook namens de aan de “Samenwerkingsoverkomst Samen voor Jeugd” deelnemende gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden en Valkenswaard.

- het aangaan of beëindigen van overeenkomsten met dienstverleners betreffende Jeugdhulp Multi (Casegesprek, Zorgcoördinatie en Arrangementen Jeugd en Gezin), ook namens de aan de “Samenwerkingsoverkomst Samen voor Jeugd” deelnemende gemeenten Best, Cranendonck, Heeze-Leende, Oirschot en Valkenswaard.

- te beslissen tot het wijzigen van de overeenkomsten betreffende Jeugdhulp, die per overeenkomst een financiële impact heeft van minder dan 3,5% van de totale opdrachtwaarde per kalenderjaar voor alle aan “Samenwerkingsoverkomst Samen voor Jeugd” deelnemende gemeenten (gemeente Eindhoven, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden en Valkenswaard.

 

Directieraad

Directeur Sociaal Domein

Sectorhoofd

Managers

Afdelingshoofd Subsidie, Inkoop en Contractmanagement

Programmamanager Samen voor Jeugd

 

 

II. Dit besluit wordt opgenomen in het Mandaatregister Eindhoven en treedt in werking met ingang van 1 juni 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eindhoven, 19 april 2022

Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven,

,burgemeester

,secretaris

Naar boven