Ontwerp-omgevingsvergunning Dorpsstraat 32 A/B te Ilpendam

Overeenkomstig artikel 3.12 Awb maken burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo af te wijken van het bestemmingsplan ‘Kernen Waterland 2013’ en een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van twee vrijstaande woningen aan de Dorpsstraat 32 AB te Ilpendam.

Inzage stukken

Het ontwerpbesluit, de verklaring van geen bedenkingen van de raad en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken vanaf 21 januari 2022 ter inzage in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam.

Indienen zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland, postbus 1000, 1140 BA Waterland onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning Dorpsstraat 32 AB Ilpendam’.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0299) 658 585.

Naar boven