Gemeente Heerlen - PUBLICATIE VOORNEMEN TOT GRONDVERKOOP APPENDAGEPUT N.V. Waterleiding Maatschappij Limburg

 

 

PUBLICATIE VOORNEMEN TOT GRONDVERKOOP

Appendageput WML

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om aan N.V. Waterleiding Maatschappij Limburg, gevestigd te Maastricht een strook grond te verkopen en in eigendom over te dragen voor het plaatsen van een appendageput.

 

Ligging en ruimtebeslag

De te verkopen strook grond is gelegen percelen nabij de Maasstraat te Heerlen. Het betreft een deel van perceel kadastraal bekend gemeente Heerlen:

sectie R nummer 1680, groot circa 1520 m².

 

Bestemming over te dragen gronden

De vigerende bestemming van het perceel nabij de Maasstraat is Groen – Landschappelijk (bestemmingsplan Heerlerheide Zuid) .

 

Eén koopgegadigde

In het grootste van Limburg is Waterleiding Maatschappij Limburg de aangewezen beheerder voor het waterleidingnetwerk en in die hoedanigheid is WML verantwoordelijk voor het gehele waterleidingnetwerk. WML draagt zorg voor de aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid van het waterleidingnetwerk.

 

Enkel aan WML komt aldus de bevoegdheid toe om infrastructurele voorzieningen ten behoeve van het waterleidingnetwerk aan te leggen.

 

Om het waterleidingnetwerk in stand te houden en te verbeteren, dient WML beschikking te hebben over de hiervoor benodigde gronden. Het huidige voornemen is daarvan een voortvloeisel.

 

Reageren meerdere koopgegadigden

Bent u van mening dat u ook in de gelegenheid moet worden gesteld de bestemming te realiseren en derhalve als koopgegadigde dient te worden aangemerkt voor de te verkopen gronden dan dient u dat uiterlijk drie weken na dagtekening van deze publicatie gemotiveerd, schriftelijk aan te geven bij de gemeente Heerlen, o.v.v. 'voorgenomen verkoop van gronden – Appendageput WML'

 

U kunt dat kenbaar maken door het schrijven van een brief aan burgemeester en wethouders van Heerlen, Postbus 1, 6400 AA Heerlen of het sturen van een e-mailbericht: gemeente@heerlen.nl

 

Zet in uw brief/e-mail ten minste:

o de datum van publicatie en welke voornemen tot verkoop van gronden het betreft;

o uw naam, adres en woonplaats;

o waarom u van mening bent dat u ook als koopgegadigde moet worden aangemerkt;

o uw handtekening;

o als u voor iemand anders u motivatie indient, bijvoorbeeld namens een bedrijf,

stuur dan een machtiging mee.

 

 

Heerlen, 30 mei 2022

Naar boven