Verleende omgevingvergunning Ekkersrijt 1301 – verplaatsen wasplaats en opvangput

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend aan Oqema B.V., Ekkersrijt 1301, 5692 AJ voor het verplaatsen van de wasplaats en de opvangput (milieuneutraal veranderen).

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen van 25 mei t/m 5 juli 2022 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de M. Lünnemann van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0369.

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 8, 5690 AA Son en Breugel.

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.sonenbreugel.nl/bezwaar-maken.

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2022-3263 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden

Naar boven