Ontheffing voor het vervoer van personen op een huifkar die wordt getrokken door een tractor Fendt-31'ls met kenteken 697-GV-0 in de Gemeente Land van Cuijk

Ontheffing Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 (RW 1990)

Er is ontheffing verleend voor:

Gemeente Land van Cuijk - het vervoer van personen op een huifkar die wordt getrokken door een tractor Fendt-31'ls met kenteken 697-GV-0 tijdens een evenement of speciale gelegenheid. Verzonden 18-05-2022.

Plaatselijke Verordening

Bezwaar

Tegen dit besluit kan bezwaar worden gemaakt bij het college van Burgemeester en Wethouders. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.landvancuijk.nl/bezwaar.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit echter niet.

Indien onverwijlde spoed dit vereist kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Indien u stukken in wilt zien, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Genoemde stukken liggen alleen op afspraak ter inzage. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 12.15 uur op telefoonnummer (0485) 585 911. Ook voor andere vragen over een omgevingsvergunning/of andere procedures kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

Naar boven