Kennisgeving overeenkomst grondexploitatie Houtenburgseweg 5 en 5Bis Zoutelande

 

Wij maken op grond van de artikelen 6.2.1.van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeente Veere een anterieure grondexploitatieovereenkomst (hierna: de overeenkomst) heeft gesloten met de eigenaar van de percelen kadastraal bekend gemeente Veere, kaart Valkenisse, sectie D, nummers 2698 en 1742 aan de Houtenburgseweg 5(bis) te Zoutelande.

 

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de uitvoering van het plan en het gemeentelijke kostenverhaal. De afspraken houden in, zakelijk samengevat, dat alle door de gemeente te maken kosten die verband houden met de uitvoering van het plan voor rekening van exploitant is.

 

Tegen de overeenkomst kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. De zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomsten ligt van 26 mei t/m 6 juli 2022 ter inzage op het gemeentehuis van Veere (Traverse 1, 4357 ET Domburg). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. van Belzen, tel. 0118-555352 of mail naar cj.van.belzen@veere.nl.

 

Domburg, 25 mei 2022

 

Burgemeester en wethouders van Veere,

plv. secretaris, de burgemeester,

drs. P.H.A. Brakman drs. R.J. van der Zwaag

 

 

Naar boven