Voornemen verlenen omgevingsvergunning het uitbreiden van de eerste verdieping van het woonhuis aan Cruquiusweg 116

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het uitbreiden van de eerste verdieping van het woonhuis aan Cruquiusweg 116.

Waarom publiceert de gemeente Heemstede dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Heemstede aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Met dit bericht laat de gemeente Heemstede u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

U kunt de aanvraag bekijken

U kunt de aanvraag omgevingsvergunning en tekeningen opvragen door een mail te sturen naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl

U kunt voor 9 mei 2022 uw reactie geven

Dat heet een zienswijze. U stuurt uw zienswijze naar: College van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede ofvia Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl Het college neemt uw reactie dan mee bij het nemen van een definitief besluit.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer 023-5485797. Of stuur een mail naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl

Naar boven