Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied, 1e part.herz. Hoefweg 184-186”, Bleiswijk, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van donderdag 26 mei tot en met woensdag 6 juli 2022 het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, 1e part.herz. Hoefweg 184-186” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0171H01-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plan voorziet in de herontwikkeling van het perceel Hoefweg 184-186 in Bleiswijk. Het plan omvat het verplaatsen van het kantoorgebouw en de realisatie van een loods voor de stalling van 5 vrachtwagens. De beoogde ontwikkeling voorziet in nieuwbouw op de gronden ten zuiden van de Hoefweg 184.

De wijzigingen ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan zijn verwoord in de nota inspraak en overleg. De nota inspraak en overleg is als bijlage bij de toelichting van het bestemmingsplan opgenomen.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Hoefweg, ten noorden van de kern Bleiswijk. Globaal wordt het plan begrensd door:

  • -

    de Anjerweg aan de noordzijde;

  • -

    de Hoefweg aan de oostzijde;

  • -

    de woning Anjerweg 2 en een kwekerij ten westen;

  • -

    een watergang aan de zuidzijde.

Zienswijzen bestemmingsplan

U kunt het ontwerpplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, team Omgevingsrecht, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0171H01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via tele-foonnummer 14 010.

Naar boven