Wet ruimtelijke ordening – terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 81B Heeswijk-Dinther

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat 81B, Heeswijk-Dinther’.

Inhoud

Het bestemmingsplan is opgesteld voor de realisatie van negentien grondgebonden woningen met bijbehorende verkeers- en groenvoorzieningen op het voormalige bedrijfsperceel behorende bij Hoofdstraat 81B in Heeswijk-Dinther.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 26 mei 2022 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN-code NL.IMRO.1721.BPHoofdstr81BHD-ow01.

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze(n) kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch. Indien u uw zienswijze(n) mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met het team ruimtelijke ordening.

In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, de naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden waarom u een zienswijze indient en uw handtekening.

Heesch, 25 mei 2022

 

Naar boven