Van rechtswege verleende  omgevingsvergunning Vluchtoordweg 19, 5406 XH  Uden.

De gemeente heeft op 19-05-2022 een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning met zaaknummer Z2022-000079.

De zaak betreft locatie Vluchtoordweg 19, 5406 XH Uden, en heeft de omschrijving "bouwen van een loods". De vergunning is van rechtswege verleend.

Het besluit betreft de volgende onderdelen: Bouwen, Ruimtelijke Ordening

Het besluit is verzonden op: 19 mei 2022.

De vergunning kan worden ingezien, neem hiervoor contact op met de gemeente via email omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl of bel met telefoonnummer 0413-281160 en geef aan om welke zaak het gaat. De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit bezwaar maken. 

U kunt uw bezwaar richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaaknummer.

Inwerkingtreding besluit:

De inwerkingtreding van een van rechtswege verleende omgevingsvergunning wordt opgeschort totdat de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift ongebruikt is verstreken of, indien bezwaar is gemaakt, op dit bezwaar is beslist (artikel 6.1, lid 4 Wabo). Vergunninghouder kan, indien een bezwaarschrift is ingediend, de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken de opschorting op te heffen.

Als er bezwaar wordt aangetekend, blijft het besluit in eerste instantie gewoon geldig. De wet houdt rekening met de situatie dat iemand die bezwaar aantekent niet kan wachten op de afhandeling van dat bezwaar. Daarom kan de rechtbank worden verzocht een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. De rechtbank kan dan snel - en voordat zij uitspraak doet - een bepaalde maatregel nemen. Dit verzoek moet worden ingediend bij: Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA  ’s-Hertogenbosch. Een verzoek om voorlopige voorziening kan ook digitaal worden ingediend via  http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

 

 

 

Naar boven