ONTWERP BESTEMMINGSPLAN RANDWEG KLUNDERT

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 1 juni 2022 tot en met 12 juli 2022 voor een ieder het ontwerp van het bestemmingsplan “Randweg Klundert” (planidentificatie NL.IMRO.1709.BPBGRandwegKL-BP30) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt.

Het plan is ook digitaal te bekijken op http://www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl/Randweg-Klundert.

 

Inhoud

Dit bestemmingsplan maakt de aanleg van een randweg om Klundert mogelijk, tussen de Zevenbergseweg en de Stoofdijk. De verkeersdruk in de smalle straten van het centrum van Klundert is hoog. Door de aanleg van de randweg wordt het doorgaande (zware) verkeer naar buiten Klundert verplaatst. Het aantal auto’s en vrachtwagens dat nu nog door het centrum rijdt, zal na aanleg van de randweg flink dalen. Zo wordt de leefbaarheid en veiligheid in en om Klundert verbeterd en de verkeersoverlast teruggebracht.

Eind 2021 heeft het voorontwerp van dit bestemmingsplan ter inzage gelegen. Als gevolg van de ingediende reacties zijn een aantal wijzigingen in de toelichting van het bestemmingsplan doorgevoerd.

 

Reageren?

Iedereen kan tot en met 12 juli 2022 een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. U kunt dit doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of een mail te sturen aan info@moerdijk.nl onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Randweg Klundert”.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze is het noodzakelijk tijdig een afspraak maken via het telefoonnummer 14 0168. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk.

Naar boven