Intrekken van het verkeersbesluit tot het aanwijzen van een parkeerplaats ten behoeve van oplaadpunten elektrische voertuigen op de parkeerplaats in parkeergarage Kloosterveste in de gemeente Assen

10792-2022

Burgemeester en wethouders van Assen

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Het intrekken van een eerder genomen verkeersbesluit tot het aanwijzen van parkeerplaatsen ten behoeve van oplaadpunten elektrische voertuigen op de parkeerplaats in parkeergarage Kloosterveste

Op 7 februari 2022 is een verkeersbesluit genomen voor het plaatsen van een oplaadpunt voor elektrische auto’s in de parkeergarage Kloosterveste. Naar aanleiding van ingediende bezwaren is de beoogde locatie nogmaals beoordeeld. Bij deze heroverweging is besloten om het eerder genomen verkeersbesluit in te trekken. Dit houdt in dat wij niet overgaan tot het aanleggen van een parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen in de parkeergarage Kloosterveste.

Gelet op artikel 2 van de Wegenverkeerswet (WVW) 1994 liggen ten grondslag aan dit besluit het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan, het verzekeren van veiligheid op de weg en het beschermen van weggebruikers en passagiers.

BESLUIT

Het intrekken van het eerdere genomen verkeersbesluit op 7 februari 2022 voor het aanwijzen van parkeerplaatsen ten behoeve van oplaadpunten elektrische voertuigen op de parkeerplaats in parkeergarage Kloosterveste.

Assen 23 mei 2022

Burgemeester en wethouders van Assen,

Namens deze,

R. Dekker

Teammanager Ruimte

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Dit besluit treedt in werking op de dag na de openbare bekendmaking ervan. Iedere belanghebbende die het met dit besluit niet eens is kan daartegen binnen zes weken na de datum van openbare bekendmaking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Deze dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Assen, team Ruimte, Postbus 30018, 9400 RA Assen.

Naar boven