Kennisgeving besluit op aanvraag voor het tijdelijk in gebruik nemen van 24m2 openbare gemeentegrond aan de Groenhofstraat 45 te Hengelo

De gemeente heeft op 18 mei 2022 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer AV-2022-0050 voor het het tijdelijk in gebruik nemen van 24m2 openbare gemeentegrond voor het plaatsen van een schaftkeet en een opslagcontainer in verband met werkzaamheden aan de Groenhofstraat 45 te Hengelo. De gemeentegrond wordt in gebruik genomen in deperiode van 22 augustus 2022 tot en met 18 november 2022. De vergunning is toegekend.

Inzien en bezwaar

U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling VTH Leefomgevingin het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1 te Hengelo. Tegen dit besluit kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van dit besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het bevoegde gezag dat het besluit heeft genomen. In het betreffende besluit staat vermeld per onderdeel wie het bevoegde gezag is die besluit heeft genomen. Dit is de burgemeester of het college van burgemeester en wethouders. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.

Het maken van een afspraak voor een inzage of het stellen van vragen (over o.a. het indienen van een bezwaar) kan per email via gemeente@hengelo.nl of telefonisch via telefoonnummer 14 074.

Naar boven