BEKENDMAKING TERINZAGELEGGING VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN “BUITENGEBIED: WITRIJT 3, REUSEL”

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van de inspraakverordening bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan “Buitengebied: Witrijt 3, Reusel” met ingang van 24 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het plan voorziet in de bedrijfsverplaatsing van Wagricom B.V. van Lensheuvel 18a naar Witrijt 3 te Reusel.

 

Wagricom B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf. Oftewel een agrarisch technisch hulpbedrijf, dat in hoofdzaak is gericht op het ontwikkelen, verhuren en herstellen van landbouwmachines. Een agrarisch-technisch hulpbedrijf is een bedrijf dat geheel of in overwegende mate gericht is op het leveren van goederen en diensten aan agrarische bedrijven die agrarische producten bewerken, vervoeren en/of verhandelen. Het uiteindelijke plan voorziet in verdere ontwikkeling van het landbouwmechanisatiebedrijf en modernisering door middel van een demoveld.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

 

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17:00 uur, op dinsdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

 

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het voorontwerpbestemmingsplan NL.IMRO.1667.BPBwitr0080-VO01

 

Inspraak

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders een inspraakreactie naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

 

schriftelijk (let op: géén e-mail!) ter attentie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA in Reusel;

mondeling: na afspraak met Lisa van Ewijk, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0497 - 650 650 of via e-mailadres L.vanEwijk@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge inspraakreactie.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Lisa van Ewijk. U bereikt haar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag via telefoonnummer 0497 - 650 650. Of stuur een e-mail naar L.vanEwijk@reuseldemierden.nl.

 

 

Reusel, 21 januari 2022

het college van burgemeester en wethouders,

mr. R.P.B.M. Brekelmans A.J.M.H. van de Ven

Secretaris Burgemeester

Naar boven