Ontwerpbestemmingsplan Oosterseveldweg 16 in Oosterstreek

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oosterseveldweg 16 Oosterstreek met bijbehorende stukken ter inzage is gelegd voor inspraak. Met het ontwerpbestemmingsplan Oosterseveldweg 16 Oosterstreek wordt de recreatiebestemming omgezet tot een woonbestemming. Alle recreatieve activiteiten zijn beëindigd op het perceel.

 

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt maandag 23 mei 2022 tot en met maandag 4 juli 2022 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan Oosterseveldweg 16 Oosterstreek met bijbehorende stukken kunt u digitaal inzien op de website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/ onder het planidentificatienummer: NL.IMRO.0098.BPOosterseveldwg16-ON01. U kunt het ontwerpbestemmingsplan Oosterseveldweg 16 Oosterstreek ook fysiek inzien op het gemeentehuis: Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega.

 

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u schriftelijk sturen aan Gemeente Weststellingwerf, College van burgemeester en wethouders, Postbus 60, 8470 AB WOLVEGA. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken door te bellen met 140561.

 

Naar boven