Ontwerpbestemmingsplan Kadijk 4b t/m 4e Bergambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kadijk 4b t/m 4e Bergambacht’ met ingang van 18 mei 2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

In dit bestemmingsplan wordt het deel van de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduiding bedrijfswoning' omgezet naar de bestemming ‘Wonen’. Het bestemmingsplan faciliteert de planologische omzetting van de vier bestaande bedrijfswoningen naar vier burgerwoningen. Hiermee worden vier woningen toegevoegd aan de vrije woningmarkt op een binnenstedelijke locatie.

Inzien

Vanaf woensdag 18 mei 2022 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan ID): NL.IMRO.1931.BP2102DK048-ON01. Het plan is ook te vinden via www.krimpenerwaard.nl, waar u via de zoekfunctie kunt zoeken op “Kadijk 4b t/m 4e”.

Het plan is ook in te zien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis, dorpsplein 8 in Stolwijk. Het inzien kan van maandag t/m vrijdag op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 14 0182.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Krimpenerwaard, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het Team Advies Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0182 of info@krimpenerwaard.nl.

 

Stolwijk 17 mei 2022

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

Namens deze:

J. Hennip, gemeentesecretaris, P.L. Paans, burgemeester

Naar boven