Bekendmaking voorgenomen verkoop grond gemeente Maashorst

De gemeente Maashorst is voornemens de bij haar in eigendom zijnde kavels:

  • -

    gelegen aan de Voermanstraat en Radmakerstraat te Reek, kadastraal bekend als gemeente Schaijk, sectie L, nummer 979 (plaatselijk bekend als Reek Zuid);

  • -

    gelegen aan Voerderheil/de Landweer te Zeeland, kadastraal bekend als gemeente Zeeland, sectie K, nummers 1408 en 1573 (plaatselijk bekend als Voerderheil II);

te verkopen aan particuliere kopers, zijnde natuurlijke of rechtspersonen.

 

Voorafgaand aan deze voorgenomen verkopen heeft een ieder kennis kunnen nemen van de beschikbare te verkopen kavels. Deze beschikbaarheid is medio voorjaar 2021 bekend gemaakt door publicatie op de voor een ieder toegankelijk website: landerd.kavelkaarten.nl.

Hierdoor is sprake van een objectieve vorm van mededeling.

Naar aanleiding van deze publicatie zijn vanaf medio 2021 tot en met februari 2022 intentieovereenkomsten gesloten met potentiële kopers.

 

Gelet op vorenstaande overwegingen zijn wij van oordeel dat de verkoop kan plaatsvinden zonder bredere selectieprocedure. Volstaan wordt met deze voorafgaande bekendmaking.

Indien u vragen dan wel bezwaren heeft tegen de hiervoor bedoelde door de gemeente voorgenomen grondverkopen dient u dit binnen 20 (twintig) kalenderdagen (vervaltermijn) na publicatie van deze aankondiging kenbaar te maken aan de gemeente via een e-mail aan het adres: margeertje.schampers@gemeentemaashorst.nl. Na het verstrijken van de termijn van 20 kalenderdagen is het niet meer mogelijk om uw vragen c.q. bezwaren in te dienen.

 

Deze publicatie zal worden gepubliceerd via het gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl.

Daarnaast wordt er een vermelding gemaakt op de gemeentelijke website www.gemeentemaashorst.nl.

Naar boven