Verleende vergunningen sociale woningbouw Oosterkimschool (Bovenweg 6, Schoorl)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf maandag 23 mei 2022 de volgende besluiten gedurende 6 weken ter inzage liggen:

  • Het besluit omgevingsvergunning voor de bouw van 16 woningen en het aanleggen van een weg op het perceel Bovenweg 6 in Schoorl (Wabo 2101923).

  • Het objectnummerbesluit Bovenweg 2a t/m 2h en 4a t/m 4h, Schoorl.

Het conform artikel 3.30 van de Wro gecoördineerd laten verlopen van de voorbereiding en bekendmaking van de op aanvraag of ambtshalve te nemen besluiten voor de realisatie van toekomstige ontwikkelingen is mogelijk, nu het project valt binnen de op basis van artikel 3.30, eerste lid, van de Wro aangewezen categorieën van gevallen.

Inhoud van het bouwplan

Het bouwplan voorziet in de bouw van 16 sociale huurwoningen en het aanleggen van een weg op het perceel Bovenweg 6 in Schoorl.

Crisis- en herstelwet

Op de voorbereiding van de besluiten is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

De besluiten liggen vanaf maandag 23 mei 2022 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Bergen (NH), Jan Ligthartstraat 4, 1817 MR Alkmaar. Wilt u de besluiten fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen via telefoonnummer 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis beperkt.

Het besluitvlak is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.OVBovenweg6-C001.

Hoe kunt u reageren?

Tegen de besluiten kan met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt gedurende zes weken beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep. Digitaal indienen kan via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na die waarop de hiervoor genoemde beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Digitaal indienen kan via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Indien binnen de beroepstermijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl.

Bergen (NH), 20 mei 2022

Naar boven