Vastgesteld wijzigingsplan “Schaapsdijkweg 22, Langenboom”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Schaapsdijkweg 22, Langenboom’ gewijzigd is vastgesteld en ter inzage wordt gelegd.

Inhoud gewijzigd vastgestelde plan

Het plangebied ligt aan de Schaapsdijkweg 22 in Langenboom (voormalige gemeente Mill en Sint Hubert) en heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘maatschappelijk’ naar “wonen” van het voormalige retraitecentrum. Het ontwerp wijzigingsplan heeft ter inzage gelegen. In de regels was echter de verplichte landschappelijke kwaliteitsverbetering niet voldoende juridisch geborgd in de regels. Dat is nu bij de vaststelling aangevuld met de voorwaardelijke verplichting waarin de landschappelijke kwaliteitsverbetering volgens de goedgekeurde berekening juridisch is geborgd in de regels voor :

  • 1.

    Verwijdering parkeerplaatsen (1190 m2)

  • 2.

    Sloop opstallen 270 m2 en

  • 3.

    Renovatie rieten kap (herstel cultuurhistorische waarde)

Ter inzage vastgesteld wijzigingsplan

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage van : donderdag 19 mei tot donderdag 30 juni 2022.

U kunt de stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1982.WPLaSchaapsdweg22-VA01.

Op afspraak kan het plan fysiek worden ingezien. Maak hiervoor een afspraak met de behandelend medewerker onder vermelding van zaaknummer : Z/21/285790.

Beroep

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden.

Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Vermeld het zaaknummer : Z/21/285790.

Inwerkingtreding

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking op 30 juni 2022, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Cuijk, 18 mei 2022.

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk,

Naar boven