Wijziging Gebiedsvisie in het kader van de geurverordening

De raad van gemeente Vijfheerenlanden,

 

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 maart 2022;

 

Besluit :

 

  • 1.

    De omissie in de Gebiedsvisie in het kader van de geurverordening, bestaande uit een foutieve verwijzing naar de kaarten met de bebouwde komgrenzen, als volgt te herstellen:

I. Het volgende tekstgedeelte in paragraaf 2.4 van de Gebiedsvisie:

Om duidelijkheid over de ligging van de bebouwde kom te verschaffen, is een overzichtskaart (bebouwde komgrenzen gemeente Vijfheerenlanden , d.d. 11-5-2020) opgesteld waarin de grenzen van de bebouwde kom zijn opgenomen. Deze kaart is als bijlage 1 bij de geurverordening opgenomen.

 

te wijzigen naar:

 

Om duidelijkheid over de ligging van de bebouwde kom te verschaffen wordt aangesloten bij de grenzen van de bebouwde kom, zoals die zijn bepaald in de Bouwverordening Vijfheerenlanden en de bijlagen daarbij.

 

II. Het volgende tekstgedeelte in paragraaf 4.5 van de Gebiedsvisie:

De Wgv maakt onderscheid tussen de situatie of een geurgevoelig object binnen of buiten de bebouwde kom ligt (zie paragraaf 2.7). Voor het bepalen van de grens van de bebouwde kom is aangesloten bij de op 11 mei 2020 door de gemeente Vijheerenlanden vaste gestelde kaart ‘Bebouwde komgrenzen gemeente Vijfheerenlanden ’ (zie bijlage 1 van de geurverordening).

 

te wijzigen naar:

 

De Wgv maakt onderscheid tussen de situatie of een geurgevoelig object binnen of buiten de bebouwde kom ligt (zie paragraaf 2.7). Voor het bepalen van de grens van de bebouwde kom wordt aangesloten bij hetgeen daarover is bepaald in de Bouwverordening Vijfheerenlanden en haar bijlagen.

Aldus besloten door de raad van Vijfheerenlanden

in zijn openbare vergadering van 21 april 2022

de interim-griffier

M.C. (Marijke) van de Plasse

de voorzitter

S. (Sjors) Fröhlich

Naar boven