Vaststelling van de naam Cingellandenpad in Zwartsluis

 

Bekendmaking

Het College van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland maken bekend dat zij op 10 mei 2022 de namen en schrijfwijzen hebben vastgesteld voor de volgende nieuwe openbare ruimte:

 

Cingellandenpad te Zwartsluis.

 

De ligging en het beloop van de openbare ruimten staan weergegeven op de als bijlage beschikbare situatietekening.

 

Inwerkingtreding

De vaststelling wordt van kracht met ingang van de dag na die van deze bekendmaking.

 

Bezwaar

Heeft u vragen over dit besluit? Dan kunt u ons bellen op 14 038 voor meer informatie. We nemen dan samen met u het besluit door. Telefonisch contact kan in sommige gevallen een oplossing bieden zonder dat u de bezwaarprocedure hoeft te doorlopen.

 

Bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit een brief sturen aan burgemeester en wethouders van Zwartewaterland, postbus 23, 8060 AA Hasselt. Ook kunt u via DigiD bezwaar maken op www.zwartewaterland.nl/bezwaar. Vermeld in uw bezwaarschrift de datum, uw naam, uw adres en uw handtekening. Geef daarnaast aan met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Het besluit blijft geldig totdat er een beslissing is op uw bezwaar.

 

Bij spoed kunt u de rechtbank Overijssel om een voorlopige voorziening vragen. Dit kost wel geld. Meer informatie vindt u op www.zwartewaterland.nl/bezwaar/.

Naar boven