Besluit op aanvraag omgevingsvergunning, Nieuwstraat 2 in Oirschot, afwijken van het bestemmingsplan voor het bouwen van 2 levensloopbestendige seniorenwoningen

Burgemeester en wethouders maken de volgende omgevingsvergunning is bekend:

Locatie:

Nieuwstraat 2 in Oirschot

Omschrijving:

afwijken van het bestemmingsplan voor het bouwen van 2 levensloopbestendige seniorenwoningen

Besluitdatum:

13 januari 2022

Zaaknummer:

OIR-2021-0635

Onderdelen:

  • Afwijken goedkeuring

Procedure:

Uitgebreid, het besluit is wel gewijzigd ten opzichte van het ontwerp besluit.

 

Beroep

Belanghebbenden van die een ontwerp opgesteld hebben tegen het besluit een beroepschrift indienen bij de rechtbank 90125 5200 MA 's-Hertogenbosch. De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op 20 januari 2022 en bedragen 6 weken.

Daarnaast kunt u een voorlopige bepaling tot schorsing van het besluit treffen. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige beroepsvoorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen en/of een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbankspraak via http://loket.rechtspraak.nl/bestuur. Kijk op deze site voor de voorwaarden.

Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage. Inzage van stukken kan alleen op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl van telefoonnummer 0499-583333). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

Naar boven