Kennisgeving ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) zonnepark Keizerswoert, Putten

 

De gemeenteraad van Putten heeft op 21 december 2021 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor de aanvraag omgevingsvergunning voor het zonnepark Keizerswoert. Het gaat om het plaatsen van zonnepanelen in veldopstelling, voor het opwekken van duurzame energie. De oppervlakte is circa 6 hectare. De zonnepanelen komen op de weilanden ten oosten van bedrijventerrein Keizerswoert. Omdat de aanvraag niet in het bestemmingsplan past, gaat het om een uitgebreide procedure en is voor het verlenen van de vergunning een verklaring van geen bedenkingen nodig van de gemeenteraad.

 

De ontwerp omgevingsvergunning (en bijbehorende stukken zoals de ontwerpverklaring van geen bedenkingen) liggen vanaf 20 januari tot 3 maart 2022 ter inzage. Als u de stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 611. De stukken zijn ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.OVBGZKeizersw-ON01.

 

Binnen de termijn dat de stukken ter inzage liggen, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbesluit. De zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Putten, Postbus 400, 3880 AK in Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

 

Naar boven