Inspraak “Beleidsregel extra woning in het buitengebied van de gemeente Zwartewaterland”

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maakt, met toepassing van artikel 6 van de Bekendmakingswet, bekend dat het College op 10 mei 2022 de “Beleidsregel extra woning in het buitengebied van de gemeente Zwartewaterland” in concept heeft vastgesteld.

De concept “Beleidsregel extra woning in het buitengebied van de gemeente Zwartewaterland” is op 18 mei 2022 gepubliceerd in het Elektronisch Gemeenteblad van de gemeente Zwartewaterland en is te raadplegen op www.Overheid.nl in de rubriek Officiële Bekendmakingen. De papieren versie van de beleidsregel kunt u, op afspraak, inzien in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

De conceptbeleidsregel ligt, conform de inspraakverordening, vanaf 18 mei tot en met 29 juni ter inzage. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Ingediende inspraakreacties worden betrokken bij de besluitvorming door het college.

Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14038. U kunt uw inspraakreactie ook per mail sturen naar vergunningverlening@zwartewaterland.nl onder vermelding van ‘inspraakreactie beleidsregel extra woning in het buitengebied’.

 

Naar boven