Gemeente Nieuwegein; verleende Horeca-exploitatievergunning Fort Jutphaas 1

De burgemeester van Nieuwegein maakt bekend dat op 11 mei 2022 een Horeca-exploitatievergunning is verleend ten behoeve van De Fortwachter B.V. op het adres Fort Jutphaas 1 te Nieuwegein.

 

Als de verlening van deze vergunning u rechtstreeks als belanghebbende treft, wordt u gedurende 6 weken, vanaf de dag na deze publicatie, in de gelegenheid gesteld uw bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein.

Een bezwaarschrift dient uiterlijk op 24 juni 2022 ontvangen te zijn.

 

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en tenminste de volgende gegevens bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar (de motivering).

     

Het indienen van bezwaar schorst de werking van dit besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het instellen van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Aan een dergelijk verzoek zijn afzonderlijke kosten verbonden.

 

Wilt u meer weten over deze verleende vergunning? Neem dan contact op met het Team Vergunningen van de Stadswinkel, telefonisch bereikbaar onder nummer 030 - 607 1880 of via e-mail: sw.vergunningen@nieuwegein.nl

 

Nieuwegein, 13 mei 2022.

 

Naar boven