Gemeente Nijkerk – Voorlopige agenda vergadering van raadscommissie II op donderdag 19 mei 2022

Bedrijfsrestaurant stadhuis Nijkerk, aanvang 20.00 uur

 

1. Opening en vaststellen agenda

 

2. Openstaande moties en toezeggingen

 

3. Ontwerpbegroting Valleihopper 2023-2026 (2022-031)

Kaderstellend / Spreektijd 1e en 2e termijn samen is maximaal 5 minuten per fractie

 

4. Jaarstukken 2021 en ontwerpbegroting 2023-2026 Regio Foodvalley (2022-033)

Kaderstellend / Spreektijd 1e en 2e termijn samen is maximaal 5 minuten per fractie

 

5. Regionale samenwerking

Hier kunnen vertegenwoordigers van Nijkerk (leden van het college en leden van de raad) in regionale samenwerkingsverbanden terugkoppelen aan de commissie

 

6. Mededelingen van raad en college

Raads- en commissieleden en collegeleden kunnen tot 10.00 uur op de dag voorafgaand aan de raadscommissie melden dat zij een mededeling willen doen.

 

7. Sluiting

 

________________________________________

Agenda’s en vergaderstukken

De agenda en de vergaderstukken van de raadscommissievergaderingen zijn te vinden op de website van de gemeente (www.nijkerk.eu). De raadscommissie stelt aan het begin van de vergadering de agenda vast. De onderwerpen en tijden op de voorlopige agenda zijn daarom altijd onder voorbehoud.

 

Spreekrecht inwoners in commissievergaderingen

Inwoners en andere belanghebbenden kunnen bij een agendapunt in de eerste termijn maximaal 5 minuten het woord voeren over het betreffende onderwerp. Als er meerdere insprekers zijn, kan de inspreektijd worden verkort.

 

Wilt u inspreken? Meldt u zich dan vóór de vergadering aan bij de raadsgriffie (griffie@nijkerk.eu of via telefoonnummer 14 033). U ontvangt dan nadere informatie.

 

Uitzending

De vergaderingen van de raadscommissies zijn live en ook achteraf via internet te bekijken. De vergaderingen worden zowel met beeld als geluid uitgezonden. U kunt de (live)uitzendingen vinden via de website van de gemeente.

Naar boven