Verleende omgevingsvergunning en melding activiteitenbesluit Veluwsedijk 8 te Heusden

Het college van burgemeester en wethouders heeft een mededeling voor de m.e.r.-beoordeling ingevolge de Wet milieubeheer, een aanvraag voor een omgevingsvergunning bepekte milieutoets ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en een melding Activiteitenbesluit milieubeheer ontvangen voor een rundvee- en paardenhouderij, gelegen aan Veluwsedijk 8 te Heusden. Deze betreffen het wijzigen van de veebezetting in een bestaande stal.

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet milieubeheer besluiten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld en dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besluiten de vergunning verlenen. Tevens accepteren wij de melding

 

De mededeling, aanvraag, melding, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13-05-2022 tot en met 24-06-2022 ter inzage bij de gemeente Asten. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Wilt u stukken in het gemeentehuis komen inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer V. Jacobs van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0 685.

 

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 290, 5720 AG Asten.

 

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

 

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

 

Een melding in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer betreft uitsluitend een kennisgeving. Er is geen mogelijkheid om tegen een melding bezwaar te maken.

 

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2021-10786 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Asten, 06-05-2022

Naar boven