Ontwerp-bestemmingplan Ruimte voor Ruimte, Bosserstraat ong. te Nederweert

De gemeente Nederweert is voornemens medewerking te verlenen aan een woonconcept dat voorziet in drie Ruimte voor Ruimte woningen en een reguliere (levensloopbestendige) woning op de locatie Bosserstraat ongenummerd te Nederweert. Het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert 2e herziening’ laat de realisering van het woonconcept niet toe. Burgemeester en wethouders hebben daarom het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bosserstraat ong. te Nederweert’ opgesteld:

- Ontwerp bestemmingsplan ‘Bosserstraat ong. te Nederweert’ .

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien gedurende 6 weken met ingang van 13 mei tot en met 23 juni 2022 bij de centrale klantenbalie van de gemeente Nederweert, Raadhuisplein 1 Nederweert (op afspraak). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de ontwerp bestemmingsplanstukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de inzageperiode kan iedereen schriftelijk danwel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen. Zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan ‘ Bosserstraat ong. te Nederweert’ kunt u richten aan de gemeenteraad van Nederweert, postbus 2728, 6030 AA Nederweert.

Verder is er een overeenkomst gesloten tussen de gemeente en de initiatiefnemer. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt ter inzage bij de centrale klantenbalie. Hiertegen kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Naar boven