Evenementenvergunning en tijdelijke verkeersmaatregelen voor ELE-Rally podium en serviceterrein

Op 28 april 2022 heeft de burgemeester een evenementenvergunning verleend voor het evenement ELE-Rally podium en serviceterrein 2022.

Dit evenement vindt plaats op het Kerkplein en Raadhuisplein en op de locatie bij het bedrijf ‘De Rooy’ aan Ekkersrijt 2037.

Bij het Kerkplein en Raadhuisplein vindt het evenement plaats op zaterdag 21 mei 2022 van 11.00 uur tot 24.00 uur.

Bij het serviceterrein bij ‘De Rooy’ aan Ekkersrijt 2037 vindt het evenement plaats op vrijdag 20 mei van 08.00 uur tot 01.00 uur en op zaterdag 21 mei 2022 van 06.00 uur tot 01.00 uur.

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 28 april 2022 besloten tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen t.b.v. ELE-Rally podium en serviceterrein dat wordt gehouden zaterdag 21 mei 2022. De verkeersmaatregelen zijn als volgt:

Tussen donderdag 19 mei 2022 17.00 uur en zondag 22 mei 2022 09:00 uur worden de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen genomen:

  • 1.

    De Kerkstraat komende vanaf de Nieuwstraat wordt afgesloten

  • 2.

    De parkeervakken op de Kerkstraat worden afgesloten ten behoeve van het gebruik door de organisatie van de ELE-rally.

  • 3.

    Het Kerkplein (rondom horecagelegenheid De Zwaan) wordt afgesloten voor verkeer ivm plaatsing podium (afhankelijk van de logistiek wordt dit mogelijk uitgesteld tot vrijdagmiddag).

  • 4.

    De parkeervakken op het Kerkplein (rondom horecagelegenheid De Zwaan) worden afgesloten ten behoeve van het gebruik door de organisatie van de ELE-rally.

Tussen vrijdag 20 mei 2022 17.00 uur en zondag 22 mei 2022 13:00 uur worden de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen genomen:

  • 1.

    De parkeervakken in de Airbornestraat grenzend aan het Raadhuisplein (tegenover het Gemeentehuis) worden afgesloten (vooraankondiging door eerdere plaatsing hekken zonder de vakken te blokkeren).

  • 2.

    De eerste 3 parkeerplaatsen langs het Raadhuisplein, bij het bushokje komend vanaf de Nieuwstraat, worden afgesloten (vooraankondiging door eerdere plaatsing hekken zonder de vakken te blokkeren).

Tussen zaterdag 21 mei 2022 08:00 en zondag 22 mei 2022 13:00 worden de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen genomen:

  • 1.

    De fietsdoorsteek tussen de Nieuwstraat en de Markt wordt afgesloten.

  • 2.

    De Markt wordt voor fietsverkeer vanuit de Dommelstraat afgesloten (afplakken onderbord).

  • 3.

    Het eenrichtingverkeer op het kerkplein (tussen de toren en het Dommelhuis wordt opgeheven (afplakken borden)

  • 4.

    Het eenrichtingverkeer langs het Raadhuisplein wordt opgeheven (afplakken borden) ter verbetering van de doorstroming op de kruisingen van de Nieuwstraat met de Boslaan, Heistraat en Kerkstraat.

Ter inzage

Het besluit ligt zes weken ter inzage bij de afdeling Dienstverlening, in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 5691 AL Son en Breugel.

Bent u het niet eens met een besluit?

Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij de burgemeester en wethouders (voor verkeersmaatregelen: bij burgemeester en wethouders), Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via onze website met DigiD.

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt (verzonden of uitgereikt) aan de belanghebbenden.

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl .

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

  • 1.

    de handtekening van de indiener

  • 2.

    de dagtekening / datum van ondertekening

  • 3.

    de naam en het adres van de indiener

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is

  • 5.

    de gronden van bezwaar (of de reden waarom u het niet eens bent met het besluit)

 

Naar boven