Vastgesteld bestemmingsplan “Herziening Kernen Sint Anthonis, Ledeackersestraat 18” 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 7 april 2022 het bestemmingsplan “Herziening Kernen Sint Anthonis, Ledeackersestraat 18” heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Het plangebied ligt ter plaatse van de Ledeackerstraat 18 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om één woning te bouwen op genoemd plangebied.   

Het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 11 mei 2022 tot en met dinsdag 21 juni 2022.

U kunt de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl door het volgende ID-nummer in te vullen bij de plannaam: NL.IMRO.1982.SALedeackerse18-VA01  

Beroep

Wilt u beroep instellen tegen het bestemmingsplan. Als u geen zienswijze heeft ingediend, kunt u alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. U kunt tot en met 21 juni 2022 beroep instellen. U richt uw beroepschrift aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 22 juni 2022. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingesteld, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist..

Land van Cuijk, 10 mei 2022

Burgemeester en wethouders gemeente Land van Cuijk

Naar boven