Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het realiseren van 12 vakantiewoningen met kampeerterrein aan de Nullen 15 te Ledeacker

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. en artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo vergunning te verlenen voor de activiteit het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub b. van de Wabo voor de activiteit het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden.

De aanvraag voorziet in het realiseren van 12 vakantiewoningen met kampeerterrein aan de Nullen 15 te Ledeacker. Het plan past niet binnen de planvoorschriften van de geldende bestemmingsplannen ‘Buitengebied Ledeacker, Nullen 15’ en ‘partiele herziening bestemmingsplan buitengebied Sint Anthonis’. Het plan kan gerealiseerd worden met toepassing van de genoemde afwijkingsbevoegdheid. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 11 mei 2022 tot en met dinsdag 21 juni 2022 ter inzage. De stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, ‘Buitengebied, Nullen 15’ of via NL.IMRO.1982.OVNullen15.

De stukken zijn ook digitaal opvraagbaar via het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, gemeente@landvancuijk.nl. Tegen dit ontwerpbesluit kan eenieder gedurende de genoemde termijn van woensdag 11 mei 2022 tot en met dinsdag 21 juni 2022 zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, t.a.v. team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, Postbus 7, 5360 AA te Grave. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk.

Naar boven