Bekendmaking Subsidieplafond 2022 basisondersteuning sociaal domein

 

Op basis van artikel 5, lid 1 van de Algemene subsidieverordening Roerdalen 2020 kan het college van burgemeester en wethouders subsidieplafonds vaststellen. Bij de vaststelling van een subsidieplafond wordt aangegeven op welke wijze het beschikbare bedrag wordt verdeeld.

 

Op 7 december 2021 heeft het college besloten om een subsidieplafond vast te stellen voor subsidies die worden verstrekt op basis van de subsidieregel basisondersteuning sociaal domein. Dit subsidieplafond is voor 2022 vastgesteld op een totaalbedrag van € 592.000,-

 

De verdeelregel die voor dit subsidieplafond geldt is opgenomen in artikel 7 van de subsidieregel Basisondersteuning sociaal domein (op volgorde van binnenkomst).

 

 

Bezwaar

 

Belanghebbenden die het met dit besluit niet eens zijn, kunnen schriftelijk een bezwaarschrift indienen. Dit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit bekendgemaakt is. Stuur het bezwaarschrift naar: Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg. Denk bij het bezwaarschrift aan het vermelden van:

 

  • naam, adres en telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt (u kunt bijvoorbeeld de datum en ons kenmerk van het besluit vermelden of een kopie meesturen);

  • de reden waarom bezwaar wordt gemaakt;

  • datum en handtekening.

Naar boven