Voorgenomen verkoop groenstrook

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van de groenstrook kadastraal bekend, gemeente Vierlingsbeek sectie U nummers 472 en 518 (beide gedeeltelijk), gelegen nabij de Ringoven/Merseloseweg te Overloon. De gemeente is voornemens om deze groenstrook te verkopen aan de eigenaren van twee varkenshouderijen aan respectievelijk de Rondweg 4 en de Rondweg 20 te Overloon.

 

Het college van de voormalige gemeente Boxmeer heeft in 2020 reeds besloten medewerking te verlenen aan de sanering van twee varkenshouderijen in het kader van de Saneringsregeling varkenshouderijen. De locaties zijn gelegen aan de Rondweg 4 en 20 te Overloon. Door minder varkenshouderijlocaties moet de geuroverlast in veedichte gebieden minder worden. De voorgenomen grondverkoop maakt aldus integraal onderdeel uit van de sanering van de genoemde bedrijfslocaties.

 

Door deze bekendmaking worden overige gegadigden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze op voornoemde voorgenomen verkoop kenbaar te maken. De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 werkdagen na deze publicatie. Uw zienswijze (schriftelijk of mondeling) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (e-mailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. zaaknummer Z/22/013842.

 

Naar boven