BEKENDMAKING VERKOOP GROND AAN DE DROGEDIJK TE FIJNAART

 

De gemeente Moerdijk heeft het voornemen om ten aanzien van een perceel, ter grootte van circa 398 m2, kadastraal bekend gemeente Moerdijk, sectie N, nummer 219, gelegen aan de Drogedijk te Fijnaart een koopovereenkomst te sluiten met de eigenaar van het aangrenzende perceel. Er is gekozen voor de aangrenzende eigenaar om versnippering van eigendommen te voorkomen.

 

Hoe kunt u reageren?

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen, dient u dit uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen kenbaar te maken met een gemotiveerde toelichting aan info@moerdijk.nl, onder vermelding van “Drogedijk”. De gemeente Moerdijk zal kort na het verstrijken van deze termijn van 20 dagen overgaan tot verkoop en overdracht van voornoemd perceel. Bij uitblijven van een tijdige reactie zouden de gemeente en de beoogde koper onredelijk worden benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen de voorgenomen verkoop zou worden opgekomen.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Zevenbergen, 6 mei 2022

 

Naar boven