Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Stedelijk gebied, herziening woningbouwlocatie Hulsel”

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Stedelijk gebied, herziening woningbouwlocatie Hulsel” met ingang van maandag 9 mei 2022 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan betreft een herziening van het eerder vastgestelde bestemmingsplan “Stedelijk gebied, woningbouwlocatie Hulsel”. Dit bestemmingsplan bestaat uit 2 fasen. Fase1 betreft het realiseren van 14 woningen aan de zuidzijde van het plan. De gronden voor deze 14 woningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Vanwege de belangstelling voor de woningen hebben we fase 2 geoptimaliseerd. In fase 2 maken we de bouw van 20 woningen mogelijk. Het gaat hier om een gedifferentieerd programma voor alle doelgroepen, bestaande uit 10 starterswoningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, 4 seniorenwoningen en 6 vrije sector woningen. Door deze optimalisatie voegen we in totaal 9 extra woningen toe aan het plangebied. Het totaal aantal woningen in het plangebied komt hierdoor op 34 woningen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPHwoon4007-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad. Dit kan op de volgende manier:

  • Schriftelijk (geen e-mail): de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;

  • Mondeling: na afspraak met Màdy Verkooijen, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 497 01 85 of via het e-mailadres m.verkooijen@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijzen.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Màdy Verkooijen. U bereikt haar van maandag tot en met vrijdag via het telefoonnummer 088 – 497 01 85 of via het e-mailadres m.verkooijen@reuseldemierden.nl.

 

 

Reusel, 6 mei 2022

Het college van burgemeester en wethouders,

mr. R.P.B.M. Brekelmans, secretaris

mw. A.J.M.H. van de Ven, burgemeester

Naar boven