Beschikking Wet geluidhinder, Lotsweg 15 te Schipluiden

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens burgemeester en wethouders van Midden-Delfland bekend dat besloten is om hogere waarde(n) geluid vast te stellen vanwege wegverkeerslawaai. De locatie betreft Lotsweg 15, 2635 NB te Schipluiden.

Beroep en inzage

De beschikking en de relevante documenten liggen vanaf 19 januari 2022 ter inzage. Een belanghebbende kan tot en met 2 maart 2022 een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag onder vermelding van het zaaknummer 01011746. Bij een spoedeisend belang kan een belanghebbende tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om een voorlopige voorziening digitaal in de dienen via het loket (https://digitaalloket.raadvanstate.nl).

Voor informatie over het inzien van de beschikking en de relevante documenten verwijzen wij u naar de website van de gemeente Midden-Delfland.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven