Vaststelling bestemmingsplan “De Gouw 11, Bovenkarspel”

Burgemeester en wethouders van gemeente Stede Broec maken het volgende bekend.

Op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 maart 2022 het bestemmingsplan ‘Camping De Gouwe Stek” gewijzigd vastgesteld.

Bestemmingsplan

Het plangebied betreft de camping De Gouwe Stek, De Gouw 11 in Bovenkarspel.

Het bestemmingsplan maakt een ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten mogelijk die het geldend bestemmingsplan niet mogelijk maakte.

Gewijzigde vaststelling

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp-bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Op de verbeelding is de archeologische aanduiding aangepast en de regels zijn hierop aangepast.

Ter inzage

Dit plan met bijbehorende stukken ligt voor een ieder ingaande 6 mei 2022 tot en met 16 juni gedurende zes weken ter inzage. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planindentificatienummer: NL.IMRO.0532.BPDeGouw11-VA01;

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis, De Middend 2, 1611 KW Bovenkarspel. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon:0228-510111 of via www.stedebroec.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van 7 mei t/m 17 juni 2022 kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

Naar boven