Besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai – Heiereind 9 te Riethoven

Burgemeester en wethouders van Bergeijk;

gelet op afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht;

maken bekend, dat zij een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder hebben vastgesteld.

De hogere grenswaarde houdt verband met het bestemmingsplan ten behoeve van het splitsen van een langgevelboerderijwoning, zodat er twee zelfstandige woningen gerealiseerd worden op deze locatie aan de Heiereind 9 te Riethoven.

Op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder hebben burgemeester en wethouders van Bergeijk een ontheffing verleend. De hogere waarden hebben betrekking op het toevoegen van een woning in een langgevelboerderij

Het besluit met de ter zake zijnde stukken (akoestisch onderzoek) liggen op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk vanaf 5 mei 2022 gedurende zes weken ter inzage. Voor het inzien van stukken dient u een afspraak te maken. Dit kan telefonisch (0497 - 551 455) of via de receptie.

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen die termijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven