Vastgesteld bestemmingsplan Nieuwe Belvedère ligt tussen 5 mei 2022 en 15 juni 2022 ter inzage

 

 

Op 21 april 2022 heeft de gemeenteraad van de gemeente Heemstede het bestemmingsplan Nieuwe Belvedère vastgesteld. Dit bestemmingsplan regelt de (her)bouw van de uitkijktoren genaamd Belvedère in het Groenendaalse bos in Heemstede.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan tussen 5 mei en 15 juni bekijken

Dat kan via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0397.BpBelvedere-0201. Wilt u het nieuwe plan en de informatie hierover liever op papier bekijken? Dan kunt u op maandag tot en met woensdag van 08:30 tot 17:00 uur, donderdag van 08:30 tot 19:30 uur en vrijdag van 08:30 tot 13:00 uur terecht op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 2100 AJ Heemstede.

U kunt in beroep gaan tegen dit besluit

Bent u het niet eens met dit besluit over het nieuwe bestemmingsplan? Dan kunt u hiertegen in beroep gaan. Dat kunt u alleen doen als u uw reactie op het ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Belvedère heeft gegeven. Dat heet een zienswijze. Of als u kunt aantonen dat u uw zienswijze niet op tijd kon geven. U kunt uw beroep indienen tussen 5 mei en 15 juni 2022.

Houd er rekening mee dat u hier kosten voor betaalt.

U kunt op 2 manieren in beroep gaan

Heeft u een goede reden waarom u niet kunt wachten op het besluit op uw beroep?

Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De rechter beslist dan of het bestemmingsplan gaat gelden. U vraagt een voorlopige voorziening op dezelfde manier aan als waarop u in beroep gaat. Het besluit blijft geldig tijdens de periode waarin de Raad van State uw beroep behandelt.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Emi Suijk van Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer (023) 54 85 753. Of stuur een mail naar: e.suijk@heemstede.nl

 

Naar boven