Gemeente Oldambt, Inspraak Voorontwerpbestemmingsplan Transfomatorstation Avermieden

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening geven Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de realisatie van een transformatorstation Avermieden aan de Eekerweg in Scheemda (kadastraal bekend SDA I 728 en SDA I 1307).

In dit bestemmingsplan wordt de bouw en het gebruik van dit transformatorstation geregeld. Daarnaast wordt een geluidscontour om het bedrijf vastgelegd.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder, ingevolge de gemeentelijke inspraakverordening, gedurende 6 weken ter inzage te weten vanaf 5 mei 2022.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan raadplegen door bij het tablad ID de plancode in te vullen. De plancode van het voorontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1895.01BP0013-0201. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

 

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging schriftelijk een inspraakreactie indienen tegen het voorontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge inspraakreactie is mogelijk. Hiervoor kunt u opnemen met mevrouw Hut via het telefoonnummer (0597) 48 24 00

De geluidscontour van het transformatorstation Avermieden ligt deels in de gemeente Oldambt en deels in de gemeente Midden-Groningen. Het deel Midden-Groningen ligt ook ter inzage.

 

Winschoten, 4 mei 2022

 

Naar boven