Besluit voornemen verkoop gemeentegrond Emmen

Het college van burgemeester en wethouders publiceert het voornemen om gronden te verkopen aan Amvest LCF Custodian B.V. het gaat om 24 are en 25 centiare van het kadastrale perceel EMN00-F-6359.

 

Het college van burgemeester en wethouders is van mening dat Amvest LCF Custodian B.V. als enige partij die in aanmerking komt voor de aankoop van deze gronden. In diverse uitingen op de gemeentelijke website, in gepubliceerde gemeentelijke besluitvorming en lokale media is uiting gegeven aan deze voorgenomen verkoop en bijbehorende uitvoering van een vastgestelde grondexploitatie (dd. 2/12/2021). Daarnaast is de bijbehorende omgevingsvergunning inmiddels afgegeven, welke ook gepubliceerd is.

 

Inwerkingtreding en onderbouwing

Het besluit geldt vanaf de dag na bekendmaking. De gemeente gaat voorzichtigheidshalve over tot publicatie van het genoemde voornemen. Via contactpersoon van de gemeente Emmen kunt u binnen 20 kalenderdagen na deze bekendmaking een nadere onderbouwing van deze voorgenomen verkoop opvragen en een toelichting krijgen, als u van mening bent dat u als serieuze gegadigde (ook) in aanmerking denkt te komen voor deze verkoop.

 

Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Gemeente en de potentiële koper zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Vragen

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u per e-mail contact opnemen met de heer Oosterhuis via 14 0591 of gemeente@emmen.nl.

Naar boven