Ontwerpbestemmingsplan Westgat

Terinzagelegging Ontwerpbestemmingsplan Westgat

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 21 januari 2022 het ontwerpbestemmingsplan Westgat gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Ontwerp bestemmingsplan

De gemeente Urk wil het plangebied Westgat nu verder doorontwikkelen. Na het vertrek van een aantal bedrijven is de kans voor de gemeente Urk ontstaan om ook in dat deel van het bedrijventerrein functiemenging te gaan toestaan. De vooroverlegreacties zijn verwerkt.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging in verband met de RIVM-maatregelen voor het coronavirus na telefonische afspraak worden ingezien bij de balie van het gemeentehuis, Singel 9 te Urk. Bel hiervoor met 0527-689868. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0184.BP2021Westgat-0201

Indienen zienswijze

Vanaf 21 januari 2022 tot en met 4 maart 2022 kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Westgat’. De zienswijze dient voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, is het mogelijk een afspraak te maken met het projectteam Westgat o.v.v F. Fassotte (tel. 0527-689868).

Naar boven