Bekendmaking voorgenomen verkoop grond De Schans 20b te Amersfoort

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amersfoort is voornemens, met inachtneming van een termijn van 20 kalenderdagen, ingaande de dag na deze publicatie, een koopovereenkomst aan te gaan met de eigenaren van De Schans 20B, zulks aangaande het perceel grond kadastraal bekend gemeente Amersfoort sectie K, nummer 6618 (hierna te noemen: de kavel). De kavel heeft een oppervlakte van 119m2.

 

De kavel grenst aan het perceel De Schans 20B en ligt voorts ingeklemd tussen de openbare weg De Schans en een perceel grond van de provincie Utrecht. De kavel dient gedeeltelijk als ontsluiting van het perceel De Schans 20B en is ook als zodanig ingericht en in gebruik. De kavel zal tezamen met het perceel De Schans 20B en aansluitend bij de bestemming van laatstgenoemd perceel gebruikt worden. Gelet op de omvang en ligging van de kavel is deze enkel tezamen met het aangrenzende perceel De Schans 20B te gebruiken, derhalve niet zelfstandig. Het perceel van de provincie Utrecht blijft bereikbaar via de bestaande inrit.

 

Gelet op vorenstaande overwegingen zijn wij van oordeel dat de verkoop kan plaatsvinden zonder bredere selectieprocedure. Volstaan wordt met deze voorafgaande bekendmaking.

Amersfoort, 2 mei 2022

Burgemeester en wethouders van Amersfoort

Naar boven