Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure (bouwen) Dortherweg 43b Epse

(NL.IMRO.0262.buDortherweg43bEp-OV31)

 

Burgemeester en wethouders van Lochem maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), met toepassing van de uitgebreide procedure voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Dortherweg 43b Epse, het plaatsen van 60 zonnepanelen, nr. 2021-210109

 

Ter Inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn voor een ieder in te zien met ingang van 20 januari tot en met 2 maart 2022. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop "Zoeken plannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbesluit op te roepen via het invullen van de locatie of het planid-nummer (NL.IMRO.0262.buDortherweg43bEp-OV31). Op www.lochem.nl, tabblad ‘Woning, bouw en verbouw’ onder ‘Stukken inzien’ kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken digitaal kunnen worden ingezien.

U kunt tevens op afspraak bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel de aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken inzien (digitaal of op verzoek op papier).

 

Zienswijze

 

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbesluit mondeling, schriftelijk of digitaal zienswijzen naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze richt u aan gemeente Lochem, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend indienen via www.lochem.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbesluit Dortherweg 43b Epse. U heeft hiervoor uw DigiD inlogcode nodig. Zienswijzen kunnen niet per email worden ingediend.

Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:

 

  • 1.

    · ontwerpbesluit omgevingsvergunning

  • 2.

    · het zaaknummer 2021-210109

  • 3.

    · uw naam en adres

  • 4.

    · de datum waarop u de zienswijze indient

  • 5.

    · onderbouwing van uw zienswijze.

     

Meer informatie

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon (0573) 289 222. Contactpersoon; dhr. G. Klomparends.

Naar boven