Vul hier de titel Beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht – Wijngaardenlaan 68 te Voorschoten

De Omgevingsdienst West-Holland heeft namens burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten een omgevingsvergunning beperkte milieutoets verleend aan BROUWERIJ CAVE.

Het besluit is naar aanleiding van een aanvraag, ontvangen op 27 juli 2021, en betreft het starten van een kleinschalige bierbrouwerij in de schuur achter Wijngaardenlaan 68 te Voorschoten.

Bezwaar 

Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen, gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten, per adres de Omgevingsdienst West-Holland, Postbus 159, 2300 AD Leiden o.v.v. “Wijngaardenlaan 68 te Voorschoten” of per e-mail naar bezwaarschrift@odwh.nl.

De dag na de bekendmaking treedt de beschikking in werking.

Voorlopige voorziening 

Als u een bezwaarschrift heeft ingediend kan, in spoedeisende gevallen, ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan. Hiermee voorkomt u dat dit besluit van kracht wordt in afwachting van de behandeling van het bezwaarschrift. U stuurt uw verzoek om voorlopige voorziening naar: de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit verzoekschrift kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD of E-Herkenning). Kijk op bovengenoemde website voor de precieze voorwaarden.

Wij verzoeken u een afschrift van het verzoek om voorlopige voorziening toe te sturen aan: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten, per adres Omgevingsdienst West-Holland, Postbus 159, 2300 AD Leiden.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst West-Holland via 071-4083100 of info@odwh.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2021-015839.

Naar boven