Besluit aanvraag omgevingsvergunning Beukenlaan Odiliapeel

De gemeente heeft op 26 april 2022 een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning met zaaknummer Z2022-000940.

De zaak betreft locatie Beukenlaan Odiliapeel en heeft de omschrijving "kappen van vier beuken en twee eiken (geweigerd) en kappen van een acer (verleend) ten behoeve van nieuwe aansluiting Verlengde Noordlaan". De vergunning is verleend voor het kappen van een Acer. De vergunning is geweigerd voor het kappen van vier beuken en twee eiken.

Het besluit betreft de volgende onderdelen: Vellen van houtopstanden.

Indien u belanghebbende kunt u bezwaar maken tegen dit besluit.

De termijn voor het indienen van een bezwaar start 26 april 2022 op en bedraagt 6 weken. Tijdens deze termijn liggen de stukken ter inzage op het gemeentehuis.

De vergunning kan ter inzage ook naar u gemaild worden, neem hiervoor contact op met de gemeente via email omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl of bel met telefoonnummer 0413 281160 en geef aan om welke zaak het gaat. De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

U kunt uw bezwaar richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden. Vermeldt u hierbij het hierbovengenoemde zaaknummer.

Naar boven