Voorontwerpbestemmingsplan ‘Horst 7B Kaatsheuvel’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Horst 7B Kaatsheuvel’ voor iedereen ter inzage ligt. Dit ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het bestemmingsplan maakt één nieuwe woning planologisch mogelijk. Het gaat om het perceel tussen Horst 7 en Horst 7A te Kaatsheuvel, kadastraal bekend als gemeente Loon op Zand, sectie O, nummer 296.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, inzien. U kunt dit doen van donderdag 20 januari 2022 tot en met woensdag 2 maart 2022. U kunt ook terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier. Bekijk het plan ook via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0809.BPHorst7B-VO01).

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie geven op het plan. Stuur uw ondertekende schriftelijke reactie naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met L. Schaerlaeckens afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Cluster procedures. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289130 of e-mail: l.schaerlaeckens@loonopzand.nl.

 

Naar boven