Omgevingsvergunning Zuilichem, Meidijk 8 ontwerp

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 Wabo medewerking willen verlenen aan de bouw van een mantelzorgwoning. De locatie is gelegen aan de Meidijk 8 in Zuilichem.

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt met bijbehorende documenten van vrijdag 29 april 2022 t/m donderdag 9 juni 2022 voor iedereen ter inzage. De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl. De informatie vindt u onder bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen. Ook kunt u ze bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Neem hiervoor contact op met het Omgevingsloket via 14 0418 of omgevingsloket@zaltbommel.nl. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw mening of opmerkingen (zienswijze) aan het college duidelijk maken. Wij ontvangen dit het liefst schriftelijk. Dit kan op twee manieren.

  • Elektronisch: info@zaltbommel.nl

  • Op papier: Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

In de zienswijze neemt u op: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw zienswijze. U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor naar de behandelend ambtenaar van de Omgevingsdienst Rivierenland (tel. 0344 - 579 314). Heeft u vragen? Bel dan ook dit telefoonnummer.

Naar boven